De ce să alegi Centrul de Conferinţe Noua Generaţie?

Oferta noastră

Sala mare a fundației Centrul Creștin Noua Generație este un loc ideal pentru organizarea de evenimente precum: serbări școlare sau de grădiniță, concursuri, seminarii, colocvii, prezentări produse, concerte, simpozioane, expoziții și diverse evenimente sociale. Astfel pe lângă aceste servicii, vă putem oferi și următoarele opțiuni: O sală special amenajată pentru participanți, pentru timpul de dinainte și de după eveniment, lumini de scenă și de sală inteligente pentru realizarea unei atmosfere memorabile, filmarea întregului eveniment la calitate HD (High Definition) și regie live, imortalizarea întregului eveniment în fotografii de înaltă calitate și realizarea unui album foto sugestiv pentru eveniment. Sala noastră este o clădire recent construită, fiind întreținută în mod constant de administratorii Centrului Creștin Noua Generație.

Despre CCNG

Suntem o companie lider în planificarea, organizarea, execuția și supravegherea unor evenimente multiple in Romania cu o experienta de peste 15 ani. Un auditoriu modern, cu o capacitate de 300 de spectatori care se așează confortabil.

Evenimente care se pot organiza

Un loc specializat pentru dezvoltarea evenimentelor de afaceri, concerte, conferințe și multifuncționale în general. Centrul de conferinte Noua Generatie se consolidează ca punct principal pentru evenimentele pretentioase in Tîrgu Mures.

Dotări

Echipat cu un sistem sofisticat de sunet, înregistrare video și un ecran excelent de afișare video. Echipat cu un sunet excelent. Pe de altă parte, are un Studio Media profesional, cu lumini inteligente, formând o scenă specializată pentru evenimente cu impact ridicat.

Cât costa

Oferta noastră este diversificată și adaptabilă în funcție de bugetul de care dispune fiecare organizator. Pentru că ne dorim ca fiecare eveniment realizat în sala noastră să fie cât mai memorabil, oferta pe care v-o punem la dispoziție nu se rezumă doar la închirierea propriu zisă a sălii. Preţ începând cu 250 lei pe oră.

0