Servicii video prfesionale

Conținut video relevant & actual

Serviciile oferite

Event Aftermovie

Printr-un scurt clip post-eveniment puteți obține multă atenție. Servește, de asemenea, în scopul promovării companiei sau a unui eveniment viitor. Poate fi o foarte bună oportunitate pentru a oferi partenerilor sau sponsorilor dumneavoastră o platformă pentru a ajunge la cât mai mulți oameni.

Storytelling Video

Oamenii nu împărtășesc reclame, ci povești de viață. Acest tip de video prezintă un proces, inspiră și devine personal. Cunoașterea oamenilor care stau în spatele unui brand îi poate ajuta pe clienți să se conecteze, iar prin împărtășirea unor povești personale oamenii se vor putea conecta și la respectivul brand.

Testimonialele clienților

Testimonialele clienților sunt o modalitate incredibilă prin care alți clienți pot descoperi ceea ce oferă compania. Scopul principal al video-urilor este conectarea la o altă persoană cu o poveste reală.

Filmare Nuntă

Studioul New Generation documentează şi surprinde în totalitate imaginile, trăirile, emoțiile și ambianța într-un stil dinamic și elegant de videografie.

Preturi incepand de la 650 Euro

Reclame video pentru produse

În general oamenii urmăresc nenumărate ore de conținut video pe YouTube, Facebook și Instagram, în timp ce interesul pentru TV a scăzut în ultimii ani. Fie că e vorba de un tutorial de machiaj sau de un trailer, oamenii descoperă lumea sau afacerile în mediul online – prin conținuturi video.

Filmare multi-camera

În ziua de astăzi, oricine deține un telefon poate transmite live un eveniment. Însă, deși transmiterea live pe telefon e ușoară, nu asigură imaginea profesională pe care compania sau instituția dumneavoastră o necesită. Transmiterea live prin camere profesionale utilizează material video de la mai multe camere care filmează în timp real și alternează între ele pentru a crea o transmisie live profesională și de calitate.

Oglinda Photobooth "Mirror ME"

“MIRROR ME” este un photo booth de ultimă generaţie, deosebindu-se de cabinele foto obişnuite prin aspectul său modern şi atractiv, rapiditatea de imprimare a fotografiilor şi nu în ultimul rând, calitatea superioară a produsului finit. Pe scurt, este accesoriul perfect de care tu ai nevoie pentru ca evenimentul tău să fie unul de neuitat!

Închiriere Sală de Spectacole

Centrul de Conferințe Noua Generaţie este un loc ideal pentru organizarea de evenimente precum: serbări şcolare, concursuri, seminare, expoziţii sau diverse evenimente sociale.

Sala noastră este recent construită și este echipată cu sistem de sonorizare şi lumini inteligente, video proiecţie, sistem video pentru transmisii live etc.

Capacitatea totală a sălii este de 350 locuri.

0